Mohd Asrul Faiz Mohamad Adnan

Orang lain ada blog,kita pun ada blog juga (www.abeadabelog.blogspot.com)

Assalamualaikum w.b.t...


Alhamdulillah,dapat jgak nak sambung menulis dalam 'belog' nih....punya la setting masa,tp ni pun tkde ape sangat nak cerita...sejak melangkah masuk ke tahun 2011 ni,of course pembelajaran saya kat universiti kali ini perlu lebih banyak bagi tumpuan (sebelum2 nih tkde la sambil lewa pun ) disebabkan diz my final seeeemmmmmm!!!!!!....tak lama lagi nak balik... so,kena struggle la sikit ye tuan-puan....hi3


         Tapi sebelum tuh,masa cuti winter lepas,saya bersama 2 orang kawan lagi pi travel europe..hi3...tercapai gak hasrat cheq nak sampai europe...selalu tengok dalam tv je sebelum2 nih...keh3... tapi tuh la,nak dijadikan cerita,balik europe punye la exited nak cerita dalam blog,tp tkde semangat (laptop tak leh nak start,padam trus,sebulan beb)...lagipun saya pergi 4 negara,UK,France,Spain dan Italy...so panjang sangat nak citer (padahal tk buat diary travel..kah3 )...maybe hanye gambar je kot yang dapat menceritakan segala2nya....hahaha..nanti la saya ada masa nant,buat entry pasal travel tuh...sabar yek...


        Memandangkan sekarang dah sem terakhir,banyak masa gak ambik untuk study subjek,kasi pulun lebih skit la...takkan saya sorang-sorang lak nak balik lewat,dan geng-geng yang datang belajar skali ngan saya plak grade dulu...mane boleh...sedih arr klu jadi mcam tuh....apepun,saya doakan agar kiteorang semua dapat grade bersama-sama...


       Selain tuh gak,time nih juga lah klu nak usha2 company mane nak hantar resume...haaa resume satu hal... dalam hayat saya la,baru 2 kali je pernah buat resume...yang first skali 3 tahun lepas,tak tahu la ikut piawaian ke tak,main sebat je ( sebat tujuan nak mintak sponser je..kih3 ) dan second lak baru minggu lepas buat..ha3.. last minute punye kerja,tapi ikut piawaian la...nak send kat company2,takkan main cikai2 je...


      Bila dah sem last nih gak la,banyak planning travel bersama geng nak buat...salah satu sebabnye sepanjang kiteorang belajar ni,tak pernah sekalipun kiteorang satu batch geng2 laki nih travel bersama2 pi mane2 tempat...dasyat kan?..memang dasyat...hahahaha.. so sekarang la waktunya klu2 de plan nak pi mane2,dah kerja nanti jangan harap la ada masa kan..tapi still ada masalah la nak pergi coz masa takde masa free...semua penuh dengan program2 persatuan waktu weekend,takpun ada exam..


    Ok la...apapun hidup perlu diteruskan,pembelajaran saya pun perlu dihabiskan,itu yang penting...harapan keluarga kita jangan la kita buat sambil lewa,acuh tak acuh...dapat lagi belajar nih pun kita semua patut bersyukur,ada plak kemudahan lagi... Insyaallah..kita jumpa lagi..:-)

1 comments:

bz study ker bz travel ni....
hihi....

teringinnya nk g sana tapi dalam angan2 jela hihi...

Post a Comment

Search This Blog

Blog abeadabelog

blog nih merupakan satu blog yang mana dibuat untuk seseorang yang tiada blog seperti saya..sekarang saya dah ada blog ..hahahaha :-)

Asrul Faiz's Profile

My photo
Pasir Puteh, Kelantan, Malaysia
assalamualaikum dan salam sejahtera buat all Malaysians...just panggil nama ABE ,coz kawan-kawan dekat universiti semua guna nama tuh.Yang nama asal macam kat atas tuh time sekolah rendah dan menengah je...

Thanks for view

Followers

Shout to me

Powered by Blogger.